sikkerhed

Antivirussoftware
– For at sikre data mod virusinfektioner, anbefales det at installere et anerkendt antivirus softwaresystem på alle computere i netværket. KSL Consult anbefaler Norton antivirus coorporate edition centralt installeret på server, med automatisk opdatering til arbejdsstationer. Systemet holder sig opdateret, og kræver et minimum af vedligeholdelse.

Firewall
– Mange tror fejlagtigt at når man har installeret antivirus software – så er man sikret mod alle farer på internettet. Dette er desværre ikke tilfældet. For at sikre sine data mod hackerindtrængen mv. skal der installeres en firewall. En firewall tillader som standard udgående trafik mod internettet, men spærrer for indgående trafik. En firewall kan opsættes med ind - og udadgående spærringer efter ønske.

KSL Consult anbefaler Secomea Trustgate firewall/VPN produkter.

Backup
Alle har en eller anden form for backupløsning, men virker den når data skal genskabes efter et nedbrud. Alt for ofte viser det sig at backupløsningen ikke har været vedligeholdt og kontrolleret for fejl. KSL Consult kan levere backupsystemer til faste medier, evt. suppleret med backup over internettet til filserver placeret under sikre forhold langt fra virksomheden. Kontakt os og hør nærmere.

KSL CONSULT ApS I v/Karsten Larsen I Tunøvej 14 I DK- 4800 Nykøbing F. I CVR nr.: 32 33 96 70 I Telefon 23 32 81 40 I E-mail: ksl@kslconsult.dk