Hjemmearbejdsplads

VPN
En hjemmearbejdsplads er en rigtig god løsning for virksomhedens ansatte. Den giver stor fleksibilitet og øget kompetence i brug af Computeren.
Der er selvsagt mange overvejelser der skal gøres før etablering – både fra arbejdsgiver og arbejdstager side.
Videnskabsministeriet har udgivet en vejledning som giver svar på de fleste spørgsmål herom.

Vejledningen kan hentes på

http://videnskabsministeriet.dk/site/forside/publikationer/2003
/vejledning-om-hjemmearbejdspladser


KSL CONSULT har udfra disse anbefalinger udarbejdet et koncept for oprettelse af hjemmearbejdsplads med VPN tunnel der opfylder kravene til kryptering og sikkerhed.

Trustgate produkter
Trustgate produkterne fra Secomea A/S lever mere end op til de krav lovgivningen stiller i dag til kryptering af personfølsomme data. Yderligere har produkterne et fornuftigt pris/kvalitet forhold.

Produkterne har indbygget firewall, og er forsynet med stik til to lokale netværk. Det betyder at virksomhedens netværk er fysisk adskilt fra det private netværk som anvendes af hjemmets andre computere til internetadgang, spil mv. I de større modeller er der mulighed for DMZ -tilslutning af f.eks. webservere. Besøg www.secomea.com for yderligere information og tekniske data, eller rekvirer brochure hos KSL Consult.


KSL CONSULT ApS I v/Karsten Larsen I Tunøvej 14 I DK- 4800 Nykøbing F. I CVR nr.: 32 33 96 70 I Telefon 23 32 81 40 I E-mail: ksl@kslconsult.dk